Coachingspraktijk JIJ is er voor Jou!

De plek voor Lenormand en Een Cursus in Leven!

Een Cursus in Leven

Vanaf 1 januari 2020 volg ik Een Cursus in Wonderen. En wat is die Cursus een eyeopener voor mij! Steeds meer boeken gerelateerd aan de Cursus kocht en koop ik nog, om de visie van de Cursus me meer en meer eigen te maken.

Ik voel me ontzettend geroepen om meer mensen kennis te laten maken met de visie van de Cursus in Wonderen.

Omdat ik zelf erg veel gehad heb aan verschillende therapie vormen en ik me daar ook in verdiept heb en nog steeds ook toepas, bedacht ik mij het idee van: Een Cursus in Leven.

Het leven valt niet mee en we lopen tegen zoveel verschillende dingen aan waar we niet altijd onze weg in kunnen vinden.

Een Cursus in Wonderen kwam voor mij met de oorzaak, waar ik bij het meer en meer begrijpen en gaan zien en ervaren, zeker weet dat ik hier iets heb 'gevonden' waar ik anderen mee kennis kan laten maken. Zodat zoveel mogelijk mensen hier ook wat aan zouden kunnen hebben.

Daarom ben ik bezig een 'Cursus in Leven' vorm te geven. Waarin ik gebruik zal maken van natuurlijk de visie van Een Cursus in Wonderen. Als ook van Cognitieve Gedragstherapie, het Enneagram, NLP en Chakrapsychologie. Ik ben me ervan bewust dat de tools die ik gebruik allemaal gericht zijn op de denkgeest van ons ego, welke ons eigenlijk heeft doen laten geloven dat we afscheiden zijn van onze werkelijke bron. Echter begint zowel de Cursus in Wonderen als ikzelf graag daar waar we ons nu denken te bevinden en waar we ook alles beleven zoals we dat doen.

De Visie en oefeningen van de Cursus in Wonderen zal je helpen vervolgens aan je ego-leven voorbij te kunnen kijken, zodat je je kunt herinneren wie je werkelijk was en nog steeds bent voor die ingebeelde afscheiding plaats zou hebben gevonden.

Allemaal zijn we op zoek naar die onvoorwaardelijke liefde en we zoeken eigenlijk net op de verkeerde plek. En dat is precies ook waar we steeds weer intrappen, omdat we weg worden gehouden door datzelfde ego van ons ware Zijn.

Het idee ligt er om een offline en online Cursus in Leven in elkaar te zetten. Echter is deze nog in de maak. Maar dat betekend niet dat je nog niet kunt starten met kennis maken met ofwel een Cursus in Wonderen ofwel de andere tools en wat zij voor je kunnen betekenen.

Je kunt nu al gesprekken, zowel online of offline live in de praktijk, ofwel persoonlijke coaching en begeleiding hebben mocht je daar behoefte aan hebben. Voor meer informatie of het maken met een kennismaking, ben je meer dan welkom contact met mij op te nemen.

Je bent welkom facebookpagina Een Cursus in Leven - ontmasker je ego en bevrijd je ware Zelf.

En natuurlijk ook op facebookpagina Coachingspraktijk JIJ!