Coachingspraktijk JIJ is er voor Jou!

Voor Coaching en Begeleiding, Ontwikkeling, Consulten en Workshops!

Mijn persoonlijke pagina!

Welkom! Mijn naam is José en ik help je graag, daar waar jij het even niet meer weet. Ik ben spiritueel cognitief coach, ervaringsdeskundige en geïnteresseerd in alles wat de mens bezighoudt. Ik kijk mee naar wat jij zelf kan doen grip te krijgen op je leven, waar je op verschillende levensgebieden vragen over kan hebben. Ik werk met de Lenormandkaarten. Met plezier werk ik bij Mediumchat en de bso. Daarnaast heb ik een eigen praktijk waar ik coaching, consulten en workshops geef.


In de chat kun je gelijk je vraag stellen of je situatie delen. Ik maak contact met jouw energie en gebruik informatie die ik krijg uit de kaarten. Foto's zijn welkom, zonder is geen probleem. Waar nodig stel ik je vragen. Zo kijk, voel, luister en denk ik met je mee en ontvang je antwoorden, inzicht, advies en/of richtlijnen waar jij mee verder kunt. Het delen van een korte situatieschets helpt de energie te laten stromen tussen jou, mij en de kaarten. We komen er altijd uit!

Mijn werk bij Mediumchat

Loopt het niet in de liefde? Zit je niet lekker in je vel? Voel je onzekerheid en maak je je zorgen? Heb je vragen over werk, vriendschap, andere relaties of geldzaken? Zoek je een luisterend oor, een meedenkend hoofd en meevoelend hart? Je bent van harte welkom! Ik ben oprecht, betrokken, geduldig en typ snel. Ook kijk ik naar verleden, heden, toekomst, oorzaak en gevolg. Ik help je graag uit je hoofd, naar je hart. Geen vraag is mij vreemd, ik ben er helemaal voor jou!

Via Mediumchat kun je door te chatten met mij je vraag stellen of je verhaal kwijt. Dit maakt het ontvangen van een consult laagdrempelig, wat vaak als prettig wordt ervaren.

Op mijn persoonlijke pagina kun je bij mijn beschikbaarheid zien wanneer ik online ben om jou te woord te kunnen staan. Daarnaast kun je lezen wat ik doe en waarmee ik je op weg kan helpen.

Mijn werkdagen zijn zaterdag, zondag, maandag en dinsdag. Op mijn persoonlijke pagina houd ik bij beschikbaarheid bij wanneer ik online ben en je een chat met mij aan kan gaan.


Hier is de directe link naar mijn persoonlijke pagina

https://www.mediumchat.nl/consulenten/Paragnost-Jos%C3%A9


En hier de directe link naar de site mediumchat

https://www.mediumchat.nl/?ref=cons-293