Coachingspraktijk JIJ is er voor Jou!

Voor Coaching en Begeleiding, Ontwikkeling, Consulten en Workshops!

Hoi en wat leuk je te ontmoeten!

Ik ben José IJspeerd en geboren in 1978. Wonend in Enschede, geniet ik van mijn leven samen met mijn partner Rianne.

Naar ik mij kan herinneren heb ik me altijd al wat anders gevoeld dan wat ik voelde bij en van de meesten op mijn heen. Maar in mijn jonge jaren heb ik er nooit de vinger op kunnen leggen wat dat nou precies was, of waar dit nu vandaan kwam. Ik was dan ook veel te druk met overleven in plaats van met leven.

Na heel wat ervaringen en situaties uit mijn jeugd, en een aantal verhuizingen verder, ben ik me rond mijn 20e actiever bezig gaan houden met waar ik me altijd tot aangetrokken heb gevoeld. Het verdiepen in het zogenoemde spirituele leven en de alternatieve kanten ervan.

Veel boeken heb ik gelezen en ik lees nog graag. Daarbij ooit begonnen met allerlei boeken welke gingen over ervaringen van mensen met de ongeziene wereld. Als ook de gesprekken met god. Doreen Virtue werd op een gegeven moment mijn heldin. Al ervaart zij zichzelf momenteel daarin anders.

De Tarot waren de eerste kaarten waar ik cursus in heb gevolgd. Later ben ik me ook gaan verdiepen in de Lenormand. De kaarten waar ik momenteel het meeste en heel graag mee werk.
Ik heb een tijd lang astrologie gevolgd, en me ook bezig gehouden met het zesde zintuig en HSP.
Ergens kwam het idee om de mediumschap kant op te gaan maar daar was ik in die tijd nog niet klaar voor. Daarop eerst de NLP Practitioner opleiding te gaan doen, gevolgd door de Master.
Later opnieuw begonnen met het ontwikkelen van mijn mediumschap en bij verschillende mensen les genomen.

In 2015 en 2016 heb ik bij de Civas de cursussen Astrologie en coaching bij HSP gedaan. In 2018 gestart met de cursussen Cognitieve Gedragstherapie als ook Enneagramcoaching.

Dus naast het spirituele, werk ik ook heel graag aards. Ik noem mijzelf dan ook een Spiritueel Cognitief coach. En dat ik werk met deze combinatie is ook duidelijk terug te zien en ervaren in mijn consulten, workshops, cursussen en mijn toekomstige manier van coaching.

Ikzelf heb een lange weg al bewandeld en wandel nog graag heel lang door om zoveel mogelijk te leren, ontwikkelen en meemaken.

Liefs!