Coachingspraktijk JIJ is er voor Jou!

Voor Coaching en Begeleiding, Ontwikkeling, Consulten en Workshops!

Lenormand - 3 luik

Het is mogelijk 3 workshops Lenormand te volgen. Je bent natuurlijk niet verplicht lesdag 2 en 3 te volgen. Al is het wel een hele leuke aanvulling op de kennis die je in les 1 al op hebt gedaan!

Workshop 1: Kennismaken met de Lenormand

Op deze dag leer je de basisbetekenissen van de kaarten. Er wordt in kleine groepjes gewerkt waardoor er voldoende aandacht is voor iedereen. Je leert kleine leggingen te doen, welke je dan ook samen met je groepsgenoten al kan oefenen.

Workshop 2: Verdieping in de Lenormand

Op deze dag leer je je al meer te verdiepen in de kaarten. Persoonskaarten, elementen, kleuren en elementen komen aan bod. Als ook het leren doortellen en natuurlijk krijg je grotere leggingen om te oefenen met zijn allen.

Workshop 3: Lenormand, een stapje verder

Op deze dag leer je de grote legging, of ook wel de 'grand tableau'. Alle kaarten liggen op tafel en er komt heel wat op je af. Daarom besteden we hier de hele dag aan en kun je alles wat je geleerd hebt in de eerdere lessen toepassen. Natuurlijk leer je dan ook hoe je deze legging nog meer kan duiden.

Alle dagen zijn inclusief een pakje kaarten, lunch tussen de middag, koffie thee en koekjes en natuurlijk lesmateriaal.

Kijk bij tarieven voor de kosten van de workshops

Kennismaken met NLP

Tijdens deze workshop laat ik je kennismaken met NLP.

NLP staat voor neuro linguistisch programmeren.

NLP is een model van menselijk gedrag en communicatie, en gaat uit van een subjectieve ervaringswereld die tot stand komt met onze 5 zintuigen. We bestuderen de werking van ons brein en hoe dat resultaat zich uit in communicatie en gedrag.

NLP is te beschrijven als de studie van de interne en externe communicatie. Met als doel leren hoe je veranderingen, in je ervaringen als herinneringen emoties en gedrag, kunt toepassen om en gewenst doel in je leven te behalen.

Je leert wat NLP betekend en wat de mooie interventies voor je kunnen betekenen. Natuurlijk ga je deze ook zelf ervaren en leren zelf toe te passen.

Je leert over associeren en dissocieren. Wat matchen en mismatchen is. Je ontdekt wat ankeren kan doen en we nemen er ook een stukje fysiek bij mee.

Deze dag is inclusief lesmateriaal, lunch tussen de middag, koffie thee en lekkers gedurende de dag.

Kijk bij tarieven voor de kosten van de workshop

Spirituele mengelmoes

Soms weet je dat het tijd wordt voor iets nieuws, om te veranderen. Om verschillende redenen voelen we steeds meer dat er iets niet meer klopt maar weten we niet goed hoe of wat.

Maar waar dan te beginnen? Er is zoveel aanbod!

Op deze dag laat ik je kennismaken met:

NLP

Mindfulness

Chakrapsychologie

Het Enneagram

Cognitieve Gedragstherapie

Waar tijd over is zal deze ingevuld worden met de onderwerpen affirmaties, HSP en mandala kleuren.

Op zo een dag kun je proeven aan verschillend interessante onderwerpen welke je op weg kunnen helpen jezelf te leren kennen en te veranderen waar jij dat nodig hebt en goed kan gebruiken.

Deze dag is inclusief lesmateriaal, lunch tussen de middag, koffie thee en lekkers gedurende de dag.

Kijk bij tarieven voor de kosten van de workshop.