Coachingspraktijk JIJ is er voor Jou!

Voor Coaching en Begeleiding, Ontwikkeling, Consulten en Workshops!

Nieuw voor Lenormandleerlingen en boefenaars!

Vanaf nu is het mogelijk mij te boeken in tijd.

In deze tijd kan ik:
* je vragen beantwoorden
* met je meekijken in gedane leggingen
* meesparren met je duidingen
* of anders waar je tegen aan kan lopen

Het kan gebeuren dat je na het volgen van een workshop Lenormand toch nog vragen hebt. Misschien vindt je het fijn dat iemand mee kan kijken naar de leggingen en duidingen die je hebt geoefend. Dat kan nu! En heel gemakkelijk ook online!

Ook kan het prettig zijn om tijd te boeken om alleen nog eens het grand tableau door te nemen.
Of het Keltisch kruis te oefenen.

Dat kan natuurlijk ook!

Soms is een kwartier al voldoende om verder te kunnen. Meer tijd kan natuurlijk ook wenselijk zijn.

Kijk bij de tarieven naar de mogelijkheden.

Lenormand - 3 luik

Het is mogelijk 3 workshops Lenormand te volgen. Je bent natuurlijk niet verplicht lesdag 2 en 3 te volgen. Al is het wel een hele leuke aanvulling op de kennis die je in les 1 al op hebt gedaan!

Workshop 1: Kennismaken met de Lenormand

Op deze dag leer je de basisbetekenissen van de kaarten. Er wordt in kleine groepjes gewerkt waardoor er voldoende aandacht is voor iedereen. Je leert kleine leggingen te doen, welke je dan ook samen met je groepsgenoten al kan oefenen.

Workshop 2: Verdieping in de Lenormand

Op deze dag leer je je al meer te verdiepen in de kaarten. Persoonskaarten, elementen, kleuren en elementen komen aan bod. Als ook het leren doortellen en natuurlijk krijg je grotere leggingen om te oefenen met zijn allen.

Workshop 3: Lenormand, een stapje verder

Op deze dag leer je de grote legging, of ook wel de 'grand tableau'. Alle kaarten liggen op tafel en er komt heel wat op je af. Daarom besteden we hier de hele dag aan en kun je alles wat je geleerd hebt in de eerdere lessen toepassen. Natuurlijk leer je dan ook hoe je deze legging nog meer kan duiden.

Alle workshops zijn inclusief lesmateriaal. En koffie, thee en lekkers wanneer de workshop gevolgd wordt in de praktijk.
Wat betreft de kaarten - deze zijn inclusief. Bezorgingskosten zijn wel voor jou, wanneer de kaarten opgestuurd moeten worden.

Kijk bij tarieven voor de tarieven van de workshops